veckan som gått.

 
Veckan i 12 bilder. 1. morgonpromenad i det vackra vårvädret. 2. Söndagsomelett när den är som b ä s t.  3. Lördagslycka med vänner, tapas och goa drinkar. 4. Förlovningsblommor av mamma och pappa. 5. vättern i sitt esse. 6. vardaglyxar med jordgubbar. 7. utomhusfika hos daniel, sofi och barnen. 8. blev blixtkär i armbandet på nätet och klickade hem . 9. lyckligast stunden med min blivande man 10. obligatoriska ölen på flygplasen till romantiska rom. 11. vitamin boostar vid akut förkylning. 12. teckning på whiteboarden i skolan. 

romantiska rom.

 
Vår resa till Rom kommer föralltid vara ett minne för livet. Det var då du föll ner på knä och
frågade om jag ville förlova mig med dig. Overkligare eller lyckligare stund
går ej att finna. Minuterna efter detta är dimmiga men mitt svar till dig så kristallklart.
Jag vill leva mitt tillsammans med dig, världens bästa människa.

en bit hem x2


en bit hem.


helgen i bilder.

 

 
1. bordets innehåll i kvadrat. 2. en springtur uppe på axamo bland snöslask  3. skissarbete till våra förpackningsförslag i c-uppsatsen 4. lördagspromenad uppe på fagerslätt tillsammans med älskling, Orre och Elton. 5. Första besöket på konditori Rosetten resulterade i en citronmarängpaj som efterätt efter första grillningen på fagerslätt. 6. fredagsölen efter en springtur därefter blev det älgstek i coca-cola sås.  7. Reklam kampanj för Ikea kunde ses på vätterstranden, snart är det sommar. 8. C-uppsats skrivande.

Påskfirande förra helgen.


bästa dagen.

 
En fredag förmiddag och helgen ligger på intågande. Sitter i skolans kafeteria och har precis avverkat några timmar med C-uppsatsen tillsammans med Anna. Det känns oförskämt bra, antingen har vi missat någon relevant del i resultatdiskussionen eller kanske vid utformnings av vår intervjuguide eller så är de bara så att vi är så bra! Nej snart är det dags att packa ner datorn och bege mig genom ett soligt Jönköping mot Nordic Wellness och ett Cx-worx pass så får låren att svida och förhoppningsvis rumpen att lyftas ett antal centermeter. Efter detta väntar en lunch tillsammans med mamma och sedan en fredag kväll med min kära och älgstek, vin och serier. Världens bästa fredag helt enkelt!

magi på elmiafältet


RSS 2.0