kärlek

Älska mig mest, när jag förtjänar det minst, ty då behöver jag det bäst


cake pops

Hittade detta dessa läckra bakverk på nätet och det är verkligen jag skulle vilja sätta tänder i, men dom är ju så vackra så man egentligen aldrig vill äta upp dom! Detta blir till att göra någon dag tillsammans med bakmor Amelia

känner mig lite vissen!

Idag är det lite skrutt med mig, ont i halsen och allmän sjuk känsla i hela kroppen, så det blir soffan och hemma mys hela dagen, hoppas vara pigg och kry i morgon för resten av veckan är full med skola, jobb och träning!

Chokladbollar

Sockerbehovet slog till tidigt idag, serverade i gårdagens loppisfynd på tändsticksområdet!

börjar bli en vana..

Börjar likna en matblogg eller åtminstående ge den sken av att jag lever ett hälsosamtliv, men man kan säga att det börjar alltid bra för att sedan under dagen sakta med säkert falla för både den ena och andra sockerfällan! Mmmmm, socker...!

20110312

Mannen är utflugen denna helgen och då passade jag på igår att träffa Sara en gammal vän jag inte umgåtts med på evigheter och vi lovade varandra under onyktra förhållanden att vi måste försöka höras av varje veckan för att inte tappa kontakten igen. Vi började hemma hos mig med vin, popcorn och prat för att sedan ge oss ut för att både ta en öl på Bishop, en cider på Velvet Lounge (T-rex haket) och sedan avsluta med några drinkar på Karlssons och dansade tills man fick håll, vilket kan låta som att vi var på G i flera timmar men tror vi dansade 20 minuter ;) Hade en toppen kväll och det reducerade i att idag är jag seg som katten och det lutar åt en kväll i soffan. Love
Jag och Sara vid min student 2003

Gårdagens Semla.

Jag och Amelia tog en Sopplunch igår på Bernards konditori. Soppa, bröd och tårta á la all you can eat. Igår serverades konfetti soppa som avrundades med semla och tårta. Snart dags för beach 2011.

Kickstartar denna dagen med rejäl frulle.


london baby.

Jag vill ut på äventyr, bort från mörker och istället hälsa våren välkommen i London! Jag vill känna pulsen av storstaden och känslan över att vara så liten bland mängden men stor i själen. Jag vill vandra gata upp och gata ner, låta staden förföra mig och mitt sinne och komma tillbaka lite starkare och nyfiknare på vad livet erbjuder.
Love

Nya header!

Yes det va dags för lite omväxling, ett härligt kreativ flow fick jag!

Hultsfredsfestivalen.

Fick en skoluppgift då vi skulle göra affischer till Hultsfredsfestivalen, uppgift A var att denna skulle bara innehålla bokstäver och siffror. Uppgift B var att man skulle även få lägga in element i form av fyrkanter, cirklar etc men detta fick inte i slutändan förställa något. Mycket roligt och lärorikt och förhoppningsvis blir man bara bättre och bättre.

Frosseri

Såg att en annan fotoblogg har en tävling då man ska visa upp ett foto man
tagit som ska föreställa en utav de sju dödssynderna, och vilket är
inte mer passande än Amelia på kakbuffé. =) Med rätt redigering tycker jag man fick
till den mörka känslan och hetsen över att äta upp kakan så fort som möjligt och att den
smular så snyggt över hela Amelia!

Fredags Myjs.

Då var det dags att tagga till för aw. Känns lite långt borta just nu, är så himla trött i knoppen efter webbprogrammeringslabb på förmiddagen. Och hade man bara förstått vad som förväntades av en och att det legat på en rimlig nivå utifrån vilka förutsättningar man besitter så hade ju detta gått galant! Men icke, frustration och antal fula haranger löste inte problemet utan detta blir till att lägga på hyllan under helgen och ta tag i nästa vecka med full fokus och energi. Jaja nu tillbaka till svt play och debatt!

Lunch med Mamma=)

Bjöd fina mamma på lunch i veckan. Italienska pärlan med mosarella, parma, färsk basilika och annat gott, detta var så gott så det gav utdelning i ett stort fång med tulpaner som pryder lägenheten nu =)

RSS 2.0