tears and the city

Oj vilken cry baby jag är. hälften av alla scener i filmen bölar jag ju av.
Känsliga flicka.

söndagsmys

Blir inte mycket till uppdateringar här inte ihelgen. Efter jag förlorade min mus, så känns allt inte lika dant längre lixom.. Den fanns ju alltid där. Så lite o söt. Måste skaffa ny datamus ;) Gårdagen var trevlig trevlig. Synd bara att hälften av kollegorna inte kom. Cheferna var sjuka. God mat, god dricka och underhållning på julbordet. Sen blev de lite dans också på Sliver. Sedan möte söt upp mig och vi gick hem tillsammans i natten. Idag har varit en riktig familjesöndag, storhandling på coop forum och ikeahandling med volvon. Dock hade jag bara med mig ett stort barn, Söt. Sjuker är han med, feberfrossa och stygga Josefin drog upp honom ur sängen och tvinga med han ut. Men jag lagade mat till honom så jag hoppas de kompiserar lite. nej nu ska jag kolla på Sex and the city, the movie och koka kaffe.


me in my bathroom.

Dagen har gått i sängens tecken. Sov från och till fram till 11 ungefär. sedan efter frukost o en snabbis på stan så tog vi ännu en sömnlur någon timme ;) Sköööönt. nu är man för en gång skull utvilad. Söt ska snart åka upp och jobba på Dreamhack och jag ska väl var det lider göra mig iordning för julbord med jobbet. Både våra butiker ska sammas kring julabordet. Har inte ätit sen frukost bara för att kunna äta så mycket jag bara kan. Som sagt grattis är gott. Köpte en jätte gris på stan idag, en stor guldig en=) ska gödda han med massa mynt. Skramla gott ska han göra. Nej vi ses i vimmlet gott folk.



Hemmakväll med mami.

Har varit hemma hos mamma hela kvällen och blivit omhändertagen.
pappa var på julbord så vi höll vararndra sällskap. En liten kissekatt också. Brorsans kissunge var här hela
kvällen. Underbart, en lite försmak om vad som ska kommas skall. Har blivit en kattblogg detta. Jisses!

Nej trött är jag så nu är det bara att sätta sig på en buss hem och invänta sambons hemkommst.
Puss

jag vill gå hem nu

Hell. Kan inte dagen ta slut. Är verkligen inte bra att dricka mitt i veckan. Mår illa. ont i magen. blää.
Men så måste jag göra massa poäng med för bonusens skull nu innan månadsskiftet. hur ska detta gå?

Ge mig min bonus. en alvedon. en säng och fett fri choklad.

I Found my kitty

Gårdagen var jätte jätte trevlig. Trerätters är aldrig fel speciellt när den är gratis. Vi var först i butiken för lite genomgång av kommande produkter och där i skumparuset så skulle jag in o kolla på blocket.se efter min kisse, och hittar DEN, vet inte om det var alkoholruset som gjorde den ännu intressantare Men fick tips om att ringa direkt för dom går fort åt. Så nu är lilla Tuss tingad och sak hämtas helgen efter jul. Happiness. kan inte fatta att vi utökar vår lilla familj=) Ska bli så mysig. Så helgen blir det biblioteket och lite kattböcker, måste vara väl förberedd;)
Och även fast alkoholen har lagt sin nu, så är katten sötare än någonsin, se nedan


Den Gråa Tussen

ett kortis

Hemma för svida om till annan outfit och sminka till mig innan jag ska
dricka skumpa och äta middag med sonyericsson. Trött är jag o inte alls upplagd ännu.
Hoppas de inte blir en sen kväll. Längtar efter sängen och min man som är iväg på annat.



Sony bjuder till bords

Fortfarande inte hittat min Kissekatt. Kollar Blocket hela tiden. typ 5363 gånger per dag.
Varför lägger folk ut katter som är leveransklara nu, jag vill ju ha den till jul så man hinner förbereda lite
innan ankomsten. Annars jobb,jobb. Ikväll ska vi mötas upp vid butiken igen vid åtta tiden o gå igenom en presentation av sonyericssons saker o ting o dricka öl. Sedan blir vi bjuda på middag. As kalas helt enkelt.

En onsdag

Idag har varit en tråk dag förutom när jag tog lite extra långlunch o Jag o shoppade.
Hittade en Present till söt, som han får sen när han kommer hem. Men också en alldeles för stor skjorta på Indiska till mig själv, de tillsammans med strumpbyxor och raggsocker är den perfekta hemmaoutfiten, önskar visserligen att den var outfiten för alla dagar, men på jobbet måste man ju ha sin uniform. Teliatröjan! Nu börjar Dreamhack på Elmia i Jönköping. Telia är huvudsponsorer. Förra året vid denna tiden var jag där och jobbade och det  var också där jag o Söt träffades genom jobbet första gången, många minnen som kommer. Mycket som har hänt också. Men det är ju en annan historia hur vi blev vi. På tal om backflash så startade jag bloggen för 1 år sedan den 4 december.. behöver någonstans att kunna ventilera mina tankar som var som ett virrvarr då. Ja vad ville jag komma jo att Söt kommer åter igen jobba på dreamhack som är igång 24 timmar om dygnet några dagar, så honom kommer jag knappt se!

Slänger in bilder på mina vänner, För jag Älskar Er. Hoppas någon av dom Läser detta med


Min Mus Är Sönder

Hade en lite lite söt sak som passade perfekt i handen. Men den sluta fungera, Poff bara.
Så nu måste jag på jakt, ska gå igenom jobbet först där jag hittade den sistnämde..
Jakten på musen helt enkelt.

Fönstershopping från mitt Fönster

Skön hemma kväll. Har kollat på sista avsnittet utav True Blood, nästa säsong släpps SOMMAREN 2009, Helt allvarligt började jag nästan gråta utav beskedet. Då är man någon skadat kanske. Men jag är beroende. Ska väl Lägga mig och läsa mina nya glossiga tjejtidningar, det låter väl glossigt. haha. Det jobbiga med tidningarna förutom att det står ungefär samma sak i dom alla är att jag vill automatiskt också ha allt i dom. Riktigt ha-begär skapas. kläder, smink & inredningsprylar. You name it, I want It. Jobbigt Jobbigt. nej nu ska jag hänga upp min tvätt här hemma.



Fame I lajki.

Nu har söta Karin ännu en gång satt mig på blogg.se förstsida=) Inte illa alls. Nu gäller det bara att rätt människa jag komma in och "upptäcker" mig. Erbjuda mig jobb på deras tidning så jag får åka jorden runt och ta massa spännande och roliga foton. Och pengar kommer jag ha, så mycket så jag kan bada i dom. Men det slutar säkert med att jag blir alldeles girig och otäck så jag ångrar mig och ser nästan hellre till att det bara kommer massa andra söta människor in på min sida och uppskattar min vardag som jag lever. men bara nästan. muhahaha..

GodLunch gott folk.

Ett vintigt Sverige möte mig i morse, skönt att det inte blir slask det först. Snön är välkommande nu när det är så mörkt. Slutar man sex som jag gör så behövs snön för att jag ska hitta hem i mörkret, Precis kommit tillbak från Lunch med Söt, han har tagit ledigt idag värsta lyxliraren, Vill med vara hemma o inte göra ett skit. Får bli så ikväll hoppas jag på, resten av veckan är ju fyllt med Photoshopkurs, Sonyericsson-slickaröv-middag, julbord med jobb, kattletande och klädångest. Nej nu ska jag gå och irritera någon kollega. Puss o slisk.


hej mitt vinterland


foooooood

Dagen har flytit på förvånansvärt bra, har haft ett sådan kattunge-rus och svävat på moln, Rosa sådana.
Nu börjar letandet efter den sötaste katten i världen. halv norskskogskatt och halv bondkatt ska det vara.
Och med en uppsyn som får hjärtat att smälta, säg till om Ni ser en sådan...
Hungriiiig Nuuuuu, Väntar på att Malin som är hembjuden på middag ska bli klar med sin kvällspromenad. Borde följt med fast efter min ramla-på-öppen-gata incident vågar jag inte detta. Nu kommer hon. Maaaat Tacomat.


MolleMolle

Jag trillade dit.

Så nu var den gjord, årets första trillning-på-öppen-gata. Lite snö på marken och det är kört. Ajaj mina knän. Hoppas det var första och sista gången, har inte råd med nya leggings hela tiden.

En sådan ska jag få till jul ;)


Det inte sant!

Jag som trodde inte detta skulle hända, men sambo som inte kan hålla hemligheter berättade att jag ska få en kissemisse kombinerad julklapp/1 års present. jag svävar på moln=)=)=)=)

varför kan han inte bara älska..

Ni vet tecknade Lady och Lufsen, i början är det ett par som firar jul och frun får ett paket
som gnyr och i paketet finns den lilla underbara hundvalpen Lady. Det är dröm sceneriet för mig. Fast det kan mycke hellre vara en kattunge då det finns inte tid för en vovve tyvärr..Men sambo gillar inte katter =(

smells like sunday



Nu är dom sista pengarna upphandlade innan lönen kommer, hoppas den kommer. Tänk var hemskt att få hem en lönespec där det står 0 kr på. De skulle ju inte hända men tänk om...
Köpte hem lyx sköljmedel... jobasmör eller likande var de som lukt. Ja det luktar ju bättre än vanligt margarin det är ett som är sant.  Haft lite städmani i 1½ timme nu, men nu lutar jag mig tillbaka och dricker kaffe och kollar på hur sambo duktig torkar golven. Citron luktar de... Konstigt att det ska lukta mat både utanför och innanför kylen.
Inväntar den underbara kvällen fylld med bra tv, önskar man hade en Misse att gosa med men sambo blir bra med.

Ölkväll med framtidsplaner.

Blev en väldigt Lyckad kväll igår även fast man inte fick ihop så mycket folk. Fröken Emma dök upp
trots att det var kallt ute och att en varm hund väntade hemma på henne ;) Har alltid så skoj gumman, utan sprit som med. GirlNightOut inom kort Honey. Satt mest och tjatade med en arbetskamrat till Söt och hans flickvän.
Pratade en massa om just att plugga vidare och imed detta gick det upp en ljus både för mig och Söt att det kanske är dags nu, annars är det försent. Och jag vet ju fortfarande inte vad jag vill göra. Så vi får väl se om Söt hamnar i skolbänken till Hösten, Han har huvudet för det och verkligen vill utvecklas. Och inte mig emot om han blir högskoleutbildad och sedan tjänar massa pengar så jag kan få min walk-in-closet. Vet ju att mina eventuella drömmar kanske inte innebär skolbänken på samma sätt. Utan för mig handlar det om att utveckla mitt intresse för Foto och antingen göra något med det eller bara ha det som en kär hobby. Men nu orkar jag inte tänka mer på detta utan bara ha en go söndag. Hungrig är jag som en varg, ut och köpa baguette kanske ? Ingen Gi-helg alltså ;)


vackra Ting.


Vill Ni följa med ut ikväll ?

Skön dag hittills, Blev Olearys som fick ta hand om våra hungriga magar, Ribs. Jam Jam.Sedan efter en sväng i mataffären så styrde våra steg hem till Mamma o Pappa. dom var nämligen kattvakt åt Brors katt som ännu inte fått något riktigt namn, alla kallar den vad som känns bäst.
Kärt barn har många namn helt enkelt. Så efter en massa kattmys, kaffe, glögg och singoalla kakor och en svin kall promenad är vi hemma hos oss själva igen.
Så nu sitter vi här radarparet med varsin dator i knät och njuter av helgen. Ute snöar det lite.

Försöker få ihop folk för en utekväll men det går mindre bra, Vill ut och dricka upp dom sista pengarna nu innan lönen kommer på nytt. Mmmmmm öööl. Så är den någon här som vill med ?





Dagens i-landsproblem

Vilken restaurang förtjänar vårt besök idag må tro..


Kommer det Folk eller ej ?"!

Nu är jag här bakom disken på jobbet.
Öppnade nyss butiken och hoppas väl att det ska vara en lugn dag.
Men med tanke på att det är en fin dag trots att man fryser till is så kan de blir mycke folk, folk vill ju nämlish vara ute på stan när dom kan och slippa läskiga köpcentrum, det vill jag iaf.. Men sen får man ju tänka på att förmodligen är ju folket panka som löss om dom inte då är vd över Posten, då kan dom förmodligen komma o köpa upp hela butiken.

Men jag räknar med att så är inte falet. nej jag ska igenom dessa ynka 3 timmar innan det är helg på rikigt här i Jönköping. Sambo ska då möta upp mig, kanske en loppis som ska besökas. Kanske ett café besök. vem vet. Världen är full av möjligheter. Idag är jag optimistis. Härligt Härligt !!

Idag by the way Blir Nathalie a.k.a Nööööördie Sambo ;) Spännande tider Honey.

Fredagsbira

Ohh, kläckte precis fredags ölen här hemma. Härligt. Varit en lång dag. Halv åtta till sex.
Och det gick alla tiders att stå o berätta om mobilt bredband inför en massa affärsgubbar.
Förutom en jäkel som skulle hela tiden snacka massa gojja inför alla andra.
Pinsam var han. Snacka fan inte skit om Telia... då går jag igång. Mjaaaooooo.

Får väl ta det försiktigt med ölen här då man jobbar imorgon.  Pusssssssssss



Jag med Sommarölen

Hund VS Misse

Oh jag vill ha ett Djur här hemma, Någon som blir glad att få se mig när inte Sambo är hemma o möter mig.
Någon att gråta med och skratta åt ;)
Tankarna på vovve har passerat både en och två gånger. Men tiden är problem.
Visst kan man pussla ihop det med tider och ta ledigt en tid i början men det ska ju vara uthärdligt också.
Det är ju många som har hund, hur får dom ihop det egentligen ?
Så kissemisse hade inte varit fel.. men sambo gillar inte kissar =( Slutar med att jag får gosa med en guldfisk.


Hahaha ett Ph försök. Söttsött


Update för YOU

Update at work

Dagen går bra. sålt lite. hjälpt tanterna lite. Flummat mest.
verkligen lustigt hur ena dagen är jag som ett litet åskmoln och andra är jag som fnittrande lärka.
Men det är väl charmigt vad vet jag. liten stund till här sedan stänger vi.

Ska ut i mörkret med Malin och knata runt sjön här. 1 h till värmen hemma i soffan alltså.
Uscha pirr i magen. Morgonmöte i morgonbitte, jag ska en presentation inför en massa företagare.
Detta är det värsta jag vet men jag antar att genom att utmanna sig själv så utvecklas man.

Så jag återkommer med om jag spydde på golvet framför dom eller ej.

älskar Dig.

Hemma hemma. Men bara en liten stund. Ikväll är det photoshop kursen.
Hoppas jag lär mig något användbart. Känns som läraren inte själv vet riktigt hur man gör.
Typiskt typiskt. Men det är en kvällssysselsättning;) Får se det så.
Värst var positiv jag låter, kanske lite ovanligt eller vad tycker ni ? Nej idag har de varit en bra dag. Varit
glá mest hela dagen...
Längtar efter sambo idag, en massa. Älskar han så hårt! muahahahaha..


NU blev det mörkt här hemma..



Visst är den fin lampan ovan. Ja den
har vi haft en familjen så länge jag kan minnas.
Tills idag. Några vänner med hund har varit hemma
hos oss o fikat och valp som han är så var det mest
intressant att klättra omkring överallt och det slutar med
att min framtida släktklenod ligger i splitter på golvet. Vet att
det egentligen inte är någons fel. Men jag blev ledsen, jätte ledsen.

Not: Nu är det bättre, en anledning till att hitta en finare kåpa till lampan.
Allt har en mening.

Stressmänniska.

Snart är det hemgång och det idag mina vänner är välbehövligt. Stirrigare och uppjagande människa får man leta efter. Inre stress är inget att leta efter. Har tidigare kunnat gömma det bakom en fasad fast idag syntes det nog allt igenom. Och ännu mer stressande är det kanske att inte veta riktigt vad man är stressad över. Gaaaaah!! 
Önskar nästan jag jobbade i en butik utan kunder, men hur går den ekvationen ihop?
Nej bring you self together Josefin och inse att du kan chilla, allt ordnar sig. Världen går inte under och le för fan medans den som sagt inte gör de. Fake it til you make it heter de väl.  Vet till slut inte vad jag skriver om... Räknar bara minuter.

Godmorning world

Vaknaden med ett leende på läpparna.
Varför... ja ni... det klarar Ni inte av att höra ;)

Jag måste alltid kolla på tv på morgonen, det är det första jag sätter på
om mornarna, kanske inte idag dock. muhahahhaa'
Men jag står alltid framför valet, Nyhetsmorgon vs Vakna med the Voice.
Antar när jag vill känna mig vuxen blir det kanal 4 men när jag inser att
det finns ingen hjälp för mig och mitt barnsliga beetende byter jag fort till 5:an och andas ut.
Thankgoood för flera kanaler och det kan jag tacka Telia Digital Tv för. (smygreklam)

Nördiekort fast inte från idag

Nu är jag aptrött. 1 timme promenad på fastande mage.

Nu är det förvisso mat i magen men jag är fortfarande hungrig och
godissugen. Ojoj, skulle kunna döda för lite polly. Röd inte blå.
Skönt att träffa  Nördie med. a.k.a Nathalie. Hon gör mig
glad likt kexchoklad. fuck. choklad. ser bara godis framför mig.
Gi-choklad finns det?



Ingen vit jul utan Teliarosa.

20 minuter kvar av dagen. Känns som jag gjort en massa men samtidgt ingenting. Lustig känsla.
Tittar mig omkring i butiken, känns ju inte speciellt juligt med allt rosa shit. Men antar att det har att göra med att det är i mitten av november. Ska möta upp Nööördie o Söt o ta ett varv runt sjön.

Nu är min lunch sluuuuut.

Ja, nu sitter jag här på jobbet. min lunch håller på att ta slut. Blev en kababsallad och en promenad.
Ett nytt Gi-försök har börjat. Alltså en standardmåndag helt enkelt. Ny tag. Idag kör jag civilt, de vill säga jag har tagit av mig min Telia tröja och namnskylt. allt för att folk /kunder ska låta mig göra omkampanja i fred utan deras gnat&tjat, tror ni att det funkar nejnej... Dom tittar på mig surt för jag ser ut att inte göra speciellt mycke fast i själva verket är jag fullt upptagen att granska att skyltarna hänger milimeter rätt och det kan ju ta sin lilla tid ;)

Nej gott folk, back to work. slisk och slask

tvnörden josefiiiin.

Nu är det bara till att njuta här hemma. Njuta av att det fortfarande är helg och att god mat och bra tv förgyller kvällen.
Söndagar är tv veckans höjdpunkt. greys anatomi, one tree hill, gossip girl och ensam mamma..


Kaffeneeds..

Nu sitter jag här i emma Sveningssons soffa o dricker kaffe.
Åh hur kommer sig detta. Jo det ska jag berätta.Det börjar med att sambo glömt sin mat så
snäll flicka jag är går jag i lämnar den. Stannar på hans jobb ett tag o dricker kaffe.Fortsätter min vandring runt sjön här i Jönköping, efter 25 minuter får jag ytterliggare ett kaffesug som resulterar att Emma fick bli mitt offer.
Spännande saga va ?? och Saga är just det namnet jag o sambo ska döpa våran hund till när nu den kommer.
Muhahahaha..

Nej nu ska jag o SlemmEmma åka och handla mat. Smell you later...

Jag vill blomstra




(Foto: Jag)


Dessa rubriker. Brainfreeze

Morgon stund har guld i mun, eller iaf ägg macka med kaviar. Ja jag vet jag
äter räkbebisar. Jag är hemsk.
Igår var vi hos Sara a.k.a Lala, Hon fyllde hela 23 år. HurraHurra.
Blev lite vinpimplande med inte mer med det. dom andra barnen vill gå ut med jag
bangade för lite alkohol i kroppen och pengar på kontot. Söt gick till jobbet nyss så jag ska roa mig
själv hela dagen, om inget vill leka ? Ska väl mentalt förbereda mig för att imorgon blir det nya tag i projekt beach 2009.
Har slappat till mig rejält ett tag nu. Nej gymkortet ska dammas av och chipspåsen ska slängas.

Världens sötaste Miss ????

Måste bara lägga in alldeles för många katt bilder från igår. Katten har dock inget namn.
Bror står mellan valet i kvalet Estrella vs Muffins. Hmm Han kanske behöver hjälp. Kissenamn vill jag ha nu.
Kom igen people, inte mycke jag brukar be Er om.

By the way,
Hade en kund inne igår. Och hövlig som jag är Ni:ar jag alltid folk. Det sitter liksom i ryggmärgen varese det är till en ung person eller en gammal tanta. Jag tycker det hör till god ton i serviceyrket, är det inte så ??
Nej denna personen blev nästan förbannad på mig för jag inte kunde byta ut Ni till Du i mina meningar.
Är det opersonligt att säga Ni ?

Fuck him.

 


Lördagsmorgonmys.




(Foto: Jag)

Kissekatt

Igår kväll var jag i Gbg, Telias Högkvarter på Julpep. Och Oj vad peppad jag är. Här ska säljas som aldrig förr. Ingen går säker. INGEN! Pepparkaka ska jag äta så jag blir snäll med, Snart är burken här på jobbet tom. Men de verkar inte hjälpa.
Oh ikväll ska jag o Söt hem till Bror min och kolla in nya kissekatten, förmodligen kommer jag kidnappa pälsbollen hem.
Massa kort ska jag åtminstonde ta på den lilla kraken, sen börjar en långsam bearbetning med sambo för att jag med ska få mig ett litet djur. Kanske om jag blir snäll, får la ta mig ännu en papparkaka.
Alltid finns det anledningar till att äta massa kalorier.

Freda äntligen





(FOTO: Jag)

Jag vill ha sol

Detta Mörker, inte konstigt att folk mår dåligt.
Vill ha semester, åka iväg till sol. Ge mig pengar.

Snooz, inte bra för formen..

Snooz funktionen har innan mitt samboskap varit en
oanvänd och onödig funktion. Jag har alltid hoppat upp ur sängen och varit pigg.
Men nu, är det snooz varje morgon som gäller. Är det min sambos vaner som smittar av sig på mig?
Eller är det så att det aldrig varit så skönt att ligga kvar när man har varm manskropp brevid?

Faktorerna är många men ett som är säkert är att jag inom kort måste hitta tillbaka till dom bra vanerna som morgonpromenader. Så snooz knappen, snart är du ett minne blott.

Lite Hängig




(Foto; Jag)

Tisdagslugn

Ja vad händer hemma hos mig idag.

Tänkte att jag skulle ha energin att hitta på något.
Men efter jag lagat mat till Söt så kändes soffan som bästa alterativet.
Shit synd bara att ångesten inte kunde lägga sig på soffan o slappna av också. Ångest över att man inte använder sitt gymkort o ångest över att man inte bryr sig riktigt om maten längre.. Men det är bra.. Lusten att komma igång igen och sluta äta choklad morgon, middag och kväll börjar infinna sig=)
Fast inte riktigt än, hade ju trots allt energin att göra scones som står i ungen. Hahahaha...

Bakgata från förr



(Foto: Jag)

Jag idag




 

(Foto; Jag)

Padans Dag

Haft hela familjen på middag idag. mycket trevligt. pappas dag o allt.
Har tagit en hel massa kort idag med ändå tills batteriet dog. Så dom ska jag sätta mig o pilla med
också när tiden finns. Ja ni, ikväll går tecknet i tv:s tecken. One Three Hill, Gossip Girl och Ensam mamma söker. Inte del alls.

Tjabah.

Det blev en jobbkväll för mig.

Fick så tråkigt Hemma ensam att jag gick och gjorde Alex sällskap på jobbet.
Vill ju inte vara utan han;) Så nu sitter jag o tar över hans jobb medans killen kollar på fotboll=)
Vi är ett sådant DreamTeam! Sen blir det nog ett besök i videobutiken och kolla in chirret ;)

Sliten i huvudet

Hallå blåbär.

Borde egentligen sova som min sambo.
Men lukten utav alkohol får mig att inte vilja tillbaka in i sovrummet =)
Jag trivs bättre här, där jag kan klinka på tangenterna..( Med ferdinand röst självklart)
Igår var det massa trevligt, Kompisen Elin med pojkvän hade lämnat skåneland för en visit
i hemstaden. Så vi var hemma hos Några där den var Flera och hade det trevligt. hahaha
(det sjuka är att det inte annars är roligt, vet inte varför jag ironiar, vet knappt vad jag skriver om nu heller)
Kanske skulle gå och lägga sig igen ändå.
nej men vi hade skoj. Det var en hundvalp med i bilden, en liten en och jag blev kär.
Tog inte med mig kameran. Så dumt utav mig.. måste ju lära mig att det ska vara en assosiar(som jag inte kan stava till) som ska följa med i vårt och torrt. Hur ska jag annars kunna bli fotograf om jag ska hålla på att glömma den jämt.

Så idag, ska försöka få med Söt till Torget där jag tänkte köpa blommor..
Är verkligen en sucker på färskablommor. Ger en viss status i hemmet. hahaha..(igen)
Söt ska jobba sen.. så jag ska.. hmmmm vad ska  jag göra då. Jag ska städa.

Skönt att kunna städa ifred utan att behöva bli nervös att man ska få sig ettt pusskalas mitt

toarengöringen, går inte igång på det..
Nej nu ska jag ta en dusch o nyktra till... låta ironin rinna av längs min kropp...





(FOTO: Jag)


Pixbox pixxbox



Nya Bilder Från Festen =)



komsikom

Helgen.....
Var är du Helgen?... Kom nu helgen.. jag ber dig!

om ändå alla dagar var så....

En sjukt perfekt dag. haft en skoj på jobbet. flummat som aldrig förr.
Känns som det hoppar fler grodor ur min mun ju blondare jag blir. hmm undra hur det kommer sig.
Trevlig Lunch med mami på en thaibuffe. jamjam. Lööööööve you.

Efter jobbet så möte Malin upp mig och vi knatade runt sjön i kylan och sedan
hem där Söt stod klar med middag. Efterätt hade han gjort med. Kärleksmums lyckades han
göra. Så duktig min kille. Bästa som finns. Rödtjut, Malin, god mat och Kärlek är inte fel alls.
Men nu är jag mätt, trött och lullig. Blir en dusch på det och sedan sängen tror jag.

Snart är det helg ! wiie.

Vad vill jag ?




Nu är jag hemma en snabbis innan
jag ska iväg på kursen. Hoppas
jag lär mig något också. Hoppas
verkligen, hur ska jag annars kunna
förverkliga drömmen om att kanske
bli fotograf. Eller vill jag det.
Vad vill jag egentligen ?
Kan inte någon bara lysa upp min väg?

hamsterhjul

det säkra före det osäkra. Stannar hemma idag med. Trött och hängig är jag med, fast det kanske
har med att man inte gör så speciellt mycke här hemma. Finns egentligen massa borden. Bädda rent. dammsuga lite. sätta sig med photoshop och lära mig saker och ting. fundera vad jag vill göra med mitt liv.
Inte direkt jobbiga saker förutom kanske det sistnämda. Har en tendens att förstora saker och ting helt i onödan. alltid. Sen när saken är ur världen och insikten ligger mig nära om hur jag fungerar så lovar jag mig själv att ta det chill nästan gång en liten sak verkar oädligt stor. Men jag lär mig aldrig, känns som jag ibland snurrar i ett hamsterhjul med mina känslor och beetenden.. utanför hamsterhjulet ser jag lösningen men hur tar jag mig dit. Fortsätter ju bara att springa i mitt hjul. trångt är det med.
Vet inte vad jag skulle komma med denna insikten om mig och mina förstorade saker men med det vill jag säga
att hjulet snurrar med hamstern den är inte död.


klädstreck



(foto: jag)

sjuker.

Gick till jobbet, men gick sedan hem. Så ont i halsen. Låter som en kraxande kraxa.
Hoppas att må bättre imorgon för det är inte bra för dåliga samvetet att vara hemma.

Dagens happenings.

- Vi har äntligen vår 42 tums fullHD tv.
- Bakat kladdkaka
- Råkar sjuk-shoppa kläder, bästa medicinen

Photoshop övning ;)


Hell, what a good night.








(Foto: Jag)

Inflyttningsfesten

Lyckad fest, mycket lyckad. Hoppas de bara är mer än jag som tycker ;) Annars blir det pinsamt.
Massa kort kommer på förödelsen.

bakisångest ej

Här ligger jag i sängen med datorn på magen.
Känns som det var en riktigt fylle kväll igår, men sen slog dig mig att nej jag gick och la mig
vid 22.00 innan dess hade jag somnat i saxosäcken medans alla grabbar spelar wii.
Grandma på hög nivå. Men kändes som att Alex behövde ha sin killtid. Han har umgåtts med brudar allt för länge nu=)
Så nu ligger det 3 snarkandes Göteborgare på mitt golv. Vågar mig inte riktigt ut ännu...

Ikväll är det fest, hoppas de blir bra och att jag inte ska gå och lägga mig 22.00 igen.


Myself, way back. sweetooth.

RSS 2.0