en bättre version av mig själv.

jag känner mig starkare, gladare och tryggare än jag gjort på väldligt länge. blir överraskad vilka konsekvenser de beslut och val som gjordes för ett annat liv sedan har frambringat. där gick jag och tvivlade mig mig själv, mina egna tankar och handlingar. här står jag nu och är min egna bästa vän och ler.
...


Fia och Lowe


skolstart

imorgon startar skolan igen och ett nytt läsår framför mig med utmaningar. Detta året ska se annorlunda ut en tidigare då jag ska med glädje ta in alla nya intryck och erfarenheter. Förra året var en tumult av känslor och besvikelser när det kommer på det privata planet. Men nu är jag gladare än på länge och det ska bära mig.
Jag har genom mina erferenheter och bagage lärt mig oherhört mycket om mig själv och vad jag behöver för att må bra och vara en bra medmänniska för dom jag älskar. Jag ångrar aldrig mina val utan jag står bakom dom fullt ut, utan dom hade jag inte varit den människan jag är just nu.


ännu mer Viggo.

Det är något speciellt att fotografera barn. Inget blir fejkad och tillgjort utan bilderna visar en känsla av äkthet som jag verkligen älskar. Jag har ju världens finaste unge i min närhet som ofta fungerar som model och det är ju min bästa vän Amelias son Viggo. Om min tur kommer att någonsin bli mamma så kommer kameran vara lika viktig som blöjor och nappar

m

blodomloppet på 28 minuter

vet inte om det va energin från mina medlöpare, att jag hade betalat pengar för det eller om det bara va min tjurskallighet som tog mig i genom blodomloppet med svett och tårar på 28 minuter.


jag är frisk, jag är fri och jag är ful av energi.

Triss med Viggo


110814

Min vy från balkongen, gamla "tattar"kvarter där kravaller på 30-40 talet skapat historia.dags att lyfta blicken och låta förändringarnas svala vind svepa över kropp och själ.

the show must go on.
kanske dags att strycka ett streck över det gamla och ta in det ny? jag vet inte ännu. Vet att jag saknar att låta fingrarna smattra och ge uttryck över mina tankar och känslor. vet också att ge uttryck för dom i verkliga livet har fått mitt hjärta att ännu en gång blöda. kommer jag repa mig? absolut! kommer jag bli densamma? aldrig.

RSS 2.0