...


splittoning

Här är jag i en skogsglänta i Lundsbrunn. Jag har provat att göra ett photoshop-recepte som Sanna på Moderskeppet har lagt ut och det innebär att jag har gjort en splittoning i lila och gräddgult och jag har utgått från ett svartvitt foto. enkelt, vackert och härlig känsla på fotot. Fick för mig att jag skulle passa bra i lugg så gjorde ett infall och fick det klippt hos en frisör idag, farändainibaljanockså...det kanske jag inte skulle gjort. bakläxa: alla ideér är inte bra ideér. hejsvej.

Lundsbrunn kurort


Djurspaning i statsparken


..


my pie.


Mon Dieu, je vais à Paris!

I dessa mörka tider behöver man alltid något att se fram emot. Något som får oss att drömma oss bort när vi sluter ögonen. Jag drömmer om choklad croissant, kyssar i eiffeltornet, kullerstensgränder i Montmartre och rundvandring bland katakomber under Paris stad. Nous allons, ensemble, créent des souvenirs pour un chouchou à vie..
(Bilder lånande)

en varm toning med soldis

Köpt en ny inspirerande photoshopbok - Photoshop-recept, moderna effekter för dina bilder. Och med tanke på att jag fått det glädjande beskedet att få göra min praktik hos Moderskeppet som gett ut boken så lusläser jag och testar det olika recepten och drömmer mig bort om att vara fotografering och photoshop-gud.

min julefrid.


kärleken


..


RSS 2.0