äventyr.

 
Bokade igår med min kära sambo en helg i huvudstaden i början av mars. Såg nämligen att david La chapelle ställer ut på fotografiska. han fotograferar ofta kändisar i otraditionella former, skildringarna är oftast väldigt bisarra och nästintill stötande. Så en lördag - söndag med utställning, museibesök, shopping och god mat vankas. Längtar efter att sätta mig i bilen och åka iväg på äventyr med min kära.
 
 
(bild tagen från google)

livet.

Sitter i skolan och har precis avslutat min halvljumma och medhavda matlåda, glömmer som vanligt att ta av locket vid själva micrandet så en härlig odör av plast blandas sig med lukten av 2 dagar gammal lax med potatis. glömde bestick också så för 1 kr har jag införskaffat mig bestick av plast som är alldeles för små och klena. livet som student.
 
Jag längtar efter att börja jobba igen, känna att det jag gör är av betydelse för någon utöver mig själv. Ha en tid att passa, kollegor att dricka kaffe med och en lönespecifikation som får mig att hurra och sparka bakut! Kunna göra allvar av sina drömmar som man ständigt suktar och längtar efter. hitta min plats där jag kan andas ut och utvecklas på allvar
.
 

ta mig tillbaka.


 
 

RSS 2.0