sen senast.

 
Veckan i 12 bilder. 1. långfredagfrukost med kärleken, bananpannkaka m jordgubbar. 2. Smoothie efter träningspass på racketcentrum.  3. Lyxfrulle hos Amelia, nybakat bröd o egen pressad juice. 4. Påskpyssel hemma hos mamma med Lowe. 5. Promenad hem från gym längs vätterstranden. 6. frukost på espresso house i min ensamhet efter morgonträning i stan. 7. våffelkväll hemma hos favvisarna Henke och Sara. 8. födelsdags gottepåse av fina Lala-Sara . 9. Promenad runt rocksjön 10. Fredags öl med Amelia. 11. frukost för födelsedagsbarnet, finaste Gustaf. 12. kalasdukning hemma hos oss för både mig och gustaf. 

veckan som gått.

 
Veckan i 12 bilder. 1. begravd i skolarbeten. de är tenta, rapporter, c-uppsats, projekt och arbetsprover. 2. beställde ett Fuck Cancer-armband från ung cancer.  3. uppdaterade min älskade kalender med ny framsida, ibland är jag allt lite kreativ. 4. Utsikt från Tekniska högskolan, jönköping. 5. tog en svängom längs sandbankarna med mitt hjärta. 6. ibland är världen upp å ner. 7. avslutade stockholmsresan med en fantastisk solnedgång längs e4:an. 8. fotoutställning med david la chappele. 9. lady gaga o líl kim 10. Courtney love håller så fint i jesus. 11. Kö till fotografiska i sthlm på kallaste o blåsigaste dagen. 12. vårt fina hilton-rum. 

ordning o reda.

 
 
 
 
För att hålla ordning på allt som tentor, träningstider, lunchplaner, redovisningar, föreläsningar, grupparbeten, festligheter o middagar så måste jag struktuera upp allt i en fysiskt kalender. jag klarar inte av som andra att sköta allt via en elektronikskalender som plingar till när det är dags att springa till sportlife på pass, nej jag måste sätta mig och kludda ner allt, gärna i roliga färger på pennorna o kanske rita till ett hjärta vid sakerna som står mig nära om hjärtat. Genom detta skapar jag ett kaotiskt kaos av ordning och struktur. Gjorde igår en ny framsida till min kalender så att den matchar mitt rit/idé bok från lagerhaus.  

veckan som gått.

  
 
Veckan i bilder. 1. en fredags mellis hemma i soffan. 2. inbjudan till bröllop 10 augusti ♥ 3. egopic där jag visar mig från min bästa sida. 4. ljuvlig present i från snälla svärmor. 5. Lånade annas handkräm i skolan. 6. en underbar fikastund tillsammans med sara i solen på café bryggan. 7. Vy över vackra rom, weekend bokad med baby i april. 8. söndagsmys ute i skogen med vänner o matlagning a lá moberg. 9. isig promenad längs vätterstranden. 10. Firade bästa amelias födelsedag med pussar o vin. 11. Rosa drinkar tillsammans med födelsedagsbarnet 12. vår fina tavla över mexicos strand är äntligen uppe på väggen. 13 o 14. Fick fina prsenter av älskling på vår 1 1/2 års dag. min kärlek. 15. Biodejt med baby och dark zero thirty. 16. slutligen har jag försökt mig på att kunna teckna o varför inte hästar som är min nya hobby. 

första mars.

 
Solen fortsätter att lysa efter många veckor av mörker, slask o vemod. Våren är på intågande och det är fredag. Härliga fredagskänsla. Dagen ska fyllas med träning, vinlunch med finaste Amelia och mys med hjärtat ikväll. Alla måsten lägger vi på hyllan för jag behöver nu njuta utan dåligt samvete. Resten av helgen tillbringas i Sthlm med sikte på fotografiska.
 
 
Puss på dej.
 
 

RSS 2.0