så mycket myjs.


...

Ju högre vi skriker ju fler hör oss
men ju fler så blir skriket till brus
Lyssnar utan att höra
Tittar utan att se
Berörs utan att känna

vart ifrån kommer denna stressen. den inre gnagande känslan av att aldrig räcka till, hinna med eller vara bra nog. är jag en slav under yttre omständigheterna?

statement

Grafisk Profil. Uppgift i skolan där vi ska göra flera delar utav en grafisk profil och detta är min extriörbild på vårt fiktiva jeansmärke som vi hittat på.

här är jag.


..

saknaden är välkomnande, bekräftande, naturlig, ogenomlidlig, hjärtskärande, lidelsefull, tårfylld och alldeles alldeles underbar. Längtar tills du är hos mig igen.

i wish..kontextannons


rörliga bilder.

Sitter på föreläsningen om rörlig bild och halvlyssnar på rätt lampor och ljussättningar, halvhjärtat är jag med! Tankarna är på andra ställen så som; grafiska inlämningar, pojkvän, fotograferingar, julstök och praktikångest. det är svårt att jobba när man är på "jobbet" och vara hemma när man är hemma. Tankarna har sitt egan liv..
I det stora hela är jag väldig lycklig... vad vore livet utan dessa bakslag egentligen.

kärlek


Annons; Blicktrick!


111103

Kärlek får dig att känna sårbarhet. men förälskelsens glädje ska
övervinna rädslan genom dess värme och hopp. och få oss växa i en framtid..

kvällsfotografering

Jag och G va ute härom kvällen och testade lite kvällsfotografering och med tanke att det va bland första gångerna så tycker jag om resultatet jätte mycket. Med mer kläder och annat objektiv så kan det bara bli bättre.

RSS 2.0