på elmias fält.


jobb.nu


På en promenad med dig.


Valborg.


paris.

Längtar efter nya utomlandsvistelser. nya städer att utforska och nya fik att sitta på. mest längtar jag nog efter känslan att bara ha varandra och inte några måsten i världen. ingen fotbollsträning, tvättning, matlådelagning. ingen matkoma på soffan känsla. bara vi och staden, livet och kärleken. Älskar vardagen också, fast de nu lät annorlunda. ombyte förnöjer.

lite actions bah o blandningsläge


guldkant.

Guldkant är ett vackert ord. Guuuuuldkaaaaant. jag tycker jag är oerhört duktig på att sätta guldkant på vardagen. Eller det beror ju helt på, alla har ju sina egna uppfattningar om vad ordets rätta bemärkelse.
Men guldkant för mig kan vara att sitta och njuta i solen med en kopp kaffe. ligga på sängen och öppna en bok så ny så kanterna knakar. titta på när min kärlek när han sover och det rycker gulligt i underläppen.
Ja gukant kan vara vad som men det ska infinna sig ett stund av total närvaro och tillfredställelse i själen.
Jag ska lära mig att bli ännu bättre på att skapa och uppskatta guldkant. För det kommer säkert dagar där man behöver plocka fram dom minnena för att få ro i själen när det stormar på havet. Just nu är de några få veckor kvar av praktiken sedan är det lite rapportskrivning för att avslutas med examen 1 juni. och sen.. ja sen...

formgivning.


RSS 2.0