pensionsproblem, morgondagen bekymmer?

Någon mer än mig som får lite panik över tanken att bli vuxen? Tjänstepensionen vart ska man placera den?
Kanske få tummen ur och pensionsspara själv också. Wojnewojne.

Hur ska nu Telia klara sig??

Känt mig småfebrig i flera dagar nu men idag när jag också började känna illamående kastade jag in handuken.
När jag gick hem tillsammans med min stegräknare och halvätna lasagnelunch så var det ju stålande väder. Typiskt att detta blev mitt sjukväder. Man vill ju inge hellre än sitta på utserveringarna en sådan dag med nya glajjor. Men nu blir det soffan och tv:n som står för underhållningen. Sambo kommer vid 4, kanske han vill klappa lite på mig. Hela 121 kroner kommer jag få tillbaka på skatten med. Hurrraaa!!


Grattis till mig.

Minus ytterliggare 0,6 kg och de efter helgen. I´m on the roll.
Vem vill äta lunch med mig idag? Först till kvarn.

Blommor till mig.

Muahahaha

Hallåååå, Ska vara med i en tävling hos SonyEricsson vem som kan exponera w715 bäst, hoppas
mina bilder gör så jag vinner. tycker dom är klockrena.


Ser Ni vilken mobil som är brutalt nerslagen? Plus i kanten i sånafall.

Nya bilder


önskar ja inte trodde på spöken..

Av någon konstig anledning var det så att jag var hemma o tyckte mest synd om mig själv nästan hela kvällen igår, jag har vissa hjärnspöken som jag inget hellre vill än att dom ska försvinna. Men efter lite övertalning så sköt jag dom åt sidan och gick ut med Sandra och två av hennes vänner. För att komma in i samma dryckesnivå som dom så hävde jag i mig 2 stycken miintu på stående fot och därefter lite annat. 2 timmar senare med massa dans i kroppen och tjejpussande så var det dags att gå hem. Fick sällskap hem av sambo som varit på vift hela dagen lång. xoxo

ensam

Dumma tankar, bort!!!


Blandade morgonbilder.






Marley & jag

Varit på Bio med min älskade emma. Jätte mys, höll på att bli riktigt pinsamt på slutet då sorgsekvenserna skulle starta och man hör hur det snyftas runt om i biosalen då både jag o Slemma höll på att börja asgarva som vi alltid gör vid fel tillfällen. Nu ligger man hemma i sängen o lyssnar på 8 killar som spelar poker utanför, fulla o högljuda. hoppas dom går snart. Vissa jobbar faktiskt imorgon. jag börjar ju bli för gammal för detta.

jag ä bra!

- 1,4 kg, jag e på rätt väg.

Feberfrossa

En feber har dragit över mig och jag räknar minuter tills jag kommer hem. Mår inge kul alls.
Nedrans ikväll är det ju bågskytte. What to do?

morning cookies.

Ett ägg, kaviar, thè med mjölk, 2 dl mjölk och 1 dl fullkornsflingor= 262 kcal
Så nu vet ni det=) Idag blir det jobb,lunch med sandra och bågskytte med Mami på kvällen.
Helst hade jag krypt under en filt och kollat på film men det är inge alternativ under denna veckan som varit den händelserikaste på länge. Nu var det dags för sminkning.

Från fotoblogg till bantablogg

Nu ä man hemma efter en dag på jobbet, sedan  var man på "fotokurs" i några timmar hos en fotoaffär. Inte den bästa kanske för mitt ändamål men någon av allt han snackade om var väl intressant. Följt av en promenad med Söt. Måste ju räkna mina steg nu när man börjat med räkna kalorier och springer ju omkring med stegräknare. Körde ju samma princip för snart ett år sedan inför beach 2008 och det är det enda som fungerar för mig. Gick ju ner 9 kilo då och alla har jag ju inte fått tillbaka men några stycken;) Nu har jag precis ätit hemgjorda hamburgare i salladsblad, smaskens!!

Jag vill komma i dessa jeans igen och kunna andas.

Långkörare

Idag känner jag mitt lite småseg. trött och frusen då det blåser nordanvindar här i stan. Det som höll på att bli sommar och allt. Idag blir en långkörare på jobbet med. 09.00-23.30 ska nämligen iväg till Växjö på eftermiddagen och gå på utbildning, så det är bara att bita ihop och hoppas att det lönar sig. Slänger in en bild på Emma så här efter stora nosjobbet. Fin som en pralin, men de var hon innan med.


Updates; Tydligen hamnade aldrig mitt inlägg på bloggen som jag skrev under dagen. :(
Nu e jag iaf hemma från utbildningen. Lite tidigare än beräknat och jag kan allt
om -mobil arbetsorder-jobbmobilväxel, njaaaaaaäääää.

Natt i Natt

jag o miss li

Jag fick biljetter till Miss Li Konsert i maj av älskling=) Bara det
inte krockar med vår utlandssemester. i-landsproblem

Ett rum fyllt av vänskap


Hade tyvärr inge kort på Alicia, Sandras dotter. det måste de bli ändring på.

Som sagt igår var ju min Lördag. Söt hade ju bokat in hästtur i solskenet i två timmar, följt av mys hemma innan det var dags att göra sig iordning för att gå ut och äta, valde jensens steakhouse, och åt allt för mycket=) Riiibs, i love. Följt av lite efterätt och kaffe. Jag visst ju att något skulle hända efter detta. En överraskning av något slag Jag tittar åt alla sidor inne på restaurangen utifall det skulle komma ett läskigt födelsedagståg in skridande med tårta och lovsång. Men som tur väl känner Söt mig allt för väl och vet att man ska inte utsätta mig för såna pinsamheter. Efter Middag tar vi en promenad för att lugna våra överfyllda bukar. Söt får en samtal och promtar på att vi ska bege oss hemåt då han har glömt några biljetter. Hmm misstänktamt. Är det utomlands vi ska eller kanske bara jag?, han kanske har tröttnat på mig och ser detta som en perfekt chans att skicka iväg mig i en väska ;) Nej, jag kommer ihåg att jag tittade misstänktsamt upp mot våra fönster, men där var det svart som natten, precis som vi hade lämnat det. Men sen så kommer jag genom dörren, fortfarande svart men jag kan urskilja några ballonger och PANG!!, så tändes det och alla nära och kära var där och sjöng. Känslosam jag är började jag gråta, gråta lyckotårar. Kvällen kantades av flumdricka, krogdans och kärlek. Tack så mycket för att Ni finns där. Älskar Er alla.
Saknade dig Emma, som fan men jag vet att du snart vågar dig ut ur din grotta med din nya näsa.
Sist men inte minst vill jag tacka min fina underbara sambo, älskare och sötnos som gjorde detta för mig, du är och kommer förbli min riddare i vit rusting, och nu kan du ju till och med rida.

min lördag

Nu har vi kommit hem efter våran soliga westenritt med nordsvenskar=)
Mys trots att det var halt som snor. Alex första ridturen någonsin. I think he likes it.

Nu blir det chill i soffan med vin innan vi ska göra oss klara för middag och andra överraskningar, spännande;)

bästa födelsedagen.

Gårdagen var helt underbar=) Morgonen började med att Söt gav mig frukost på sängen och presenter utöver det vanliga ex en timme sovmorgon, sedan var jag på toppen humör på jobbet, för jag fick inte mindre än 4 blommor. Ett blomsterbud med ungefär tusen tulpaner av mina bröder+sofi. Mamma hade med sig en jätte söt kruka som jag älskar. Nööördie kom in med ett vackert litet arrangemang+choklad och sist men inte minst kommer moster med tulpaner fran familjen=) Taaaack så mycket.
Lunch med Mami blev det sen och chefen bjöd på fika på eftermiddagen.
Sedan på kvällen hade sonyericsson Afterwork för alla återförsäljare, men det var ju ju nästan bara våra teliabutiker där, dom hade snappat upp att jag fyllde år så dom bjöd på champagne, inte den billiga sorten heller...Lovly. Sedan dealade jag med chefen så jag får börja jobba vid halv ett idag, så jag kan ta det lugn efter en kväll med massa champagne och öl. slutet gott allting gott.


25

Idag är min dag. Fick frukost på sängen och en fin powerpoint med beskrivning om vad som kommer hända på Lördag då vi firar ordenltigt, det inkluderar hästridning, massage och middag... kanske mer överraskningar;) Underbart!

Behövde bara få ur mig lite.

Nu fick jag lite bloggångest, så jag tar med datorn till sängen.
Mycket som händer men samtidigt ingenting. Har så mycket tankar och funderingar och känslor som inte kan uttryckas i ord. Fyller 25 om två dagar och även fast det inte kan verkas någon speciell ålder så trodde jag att jag skulle kommit längre med vissa plan här i livet tills dess medans samtidigt så vet jag att det finns all tid i världen att funderar över målsättningar och visioner. Min självbild har inte varit den bästa under en period, jag har mestadels snackat skit om mig själv bakom min egna rygg och upplevts som apatisk och handlingsförlamad i vissa anseende Men jag hoppas att med detta ta nya tag för jag och alla andra vet att jag är starkare än så. Det finns ju tillräckligt många människor i världen som kan snacka skit om en så därför ska man inte själv göra det. hej, jag heter josefin och är oövervinnlig. -Hej josefin.

ung och orädd

jag är bra som jag är.

Offerkoftan jag har haft på mig ett bra tag nu känns inte så skoj längre. Jag vill byta den mot
någon roligare tröja bara det inte blir sådan vit med massa lustiga spännen på framtill.
Inte snyggt det.

Alex och systerdotter.



Korten på bordet.

Det blev ingen utgång utan en pokeromgång istället. Jag var i toppform, 8 spelare och jag slog ut dom en efter en.
Sedan var det bara jag
o en kille kvar, det slutade med att han slog ut mig. Men fuck vad grym jag är=) Trots att jag var småberusad och kunde knappt räkna markerna som fanns på bordet. yeeeeaaaah!!
Varit och småhandlat idag, mat och dricka och såna saker.
Sänder en kärlekstanke till min Emma som har opererat sig. Stackars liten har legat inne under natten och ser nästan sönderslagen ut i ansiktet, men vill man vara fin får man lida pin. Nej nu är det serietittande som gäller.


Vad ska man göra

Jag är partysugen, inte vilt party utan lite mer hänga i en soffa med lime-drinkar o bara känna lugnet & friden.
Hoppas det blir så, eller de kankse blir att jag blir den 8:onde runt pokerbordet ikväll. Får se.

OS nästa.

Jag spöade nästan alla, iaf i mitt eget huvud. Tycker att jag är så fruktansvärt grym och att jag skulle behöva hjälp med hur jag ska hålla bågen eller hur man ska sikta det finns ju bara inte. Trots detta så ville inte alla pilar dit jag ville. Men det är ju trots allt tanken som räknas. Har märkt att det är en tjej som jag har som konkurrent, henne ska jag bara sänka men tydligen inte idag utan jag tar det sakta och fint och gör det när hon minst anar. Nästan gång! Och det är ju inte
Mamma som är den andra bruden, även fast hon kan bli farlig. Nej OS London 2012.

Veronika ville att vi skulle ta en krogrunda ikväll, men det fruktansvärda vädret gör att man avstår plus att man jobbar ju. Nej jag hoppas att förslaget kvarstår imorgon med, för då är det pokerturnering hemma hos oss och jag vill ju inte glänsa för mycket med även den kunskapen som jag besitter så det gäller att hålla sig ur vägen;)




Nu börjar man bli äldst också.

jaha idag var det tydligen dags för bågskytte. Introkurs;) Jag o mamma kommer väl vara dom
som är gamla i gajmet. Kollade man på mail-listan som kursledaren skickade ut bestod adresserna av [email protected], sexymickis89@hotmail och [email protected] Vilket klentel. Haha ska spö er allihop.

090311


Fria viljans kraft?

Detta med fria viljan är ju egentligen något som är väldigt positivt, tänk annars hade det varit förutbestämt med precis allting för oss. Hela vägen från det att vi sett dagens ljus till det att vi närmare oss graven skulle vara en bestämd väg som vi var dömda att gå på utan att kunna ta egna beslut om saker och ting. Men ibland kan fri viljan göra oss lamslagna, så som det känns för mig ibland. Jag gillar i vissa lägen att något/något bestämmer över mig. Om man tar detta med att plugga eller ej, jag vet att beslutet ligger i mina händer men tänk om det är fel beslut, jaaaaa tänker Ni - Då lär man ju sig av sina misstag. Men jag vill inte göra ett misstag. Känns tyvärr som jag har inte direkt åldern för mig att kunna begå det. nej jag vill att någon vis och klok gör beslutet åt mig. hahaha... Någon som vill?
Men samtidigt folk har ju sadlat om karriär när dom varit i rullator-åldern. Läste om En dam som hade blivit välbetald modell när hon fyllde 75 år. 12,000 kr tjänande hon per dag. Det Ni, det finns hopp för mig.

kontraster



Mellan Sommar och Vinter

090310


...

3 powerkings senare och jag är nästan hög.

Fundersam


bloggblogg

En  ny blogg har fötts, det är min andra hälft.

Nya bilder åt folket.




Spårlöst försvunnen.




favvisar




Godnatt Världen.

En trevlig och relativt lugn kväll, trots vissa frånvarande..

090307

Hade en arsle till kund idag, som fick mig att känna som att tjejer kan inget.
Hatar attt man inte bara kan skaka av sig det, låta det rinna av så fort så man knappt märker det.
Och det är relativt ofta tycker jag man får ta skit som tjej i min bransh. Död åt honom.

ikväll är det party, dock verkar de bara nästan vara jag som tänkt dricka ;) Kära sambo med förstås, det kommer ju både gravida kvinnor och kvinnor som ska skönhetsoperera sig till kvällen. Vissa skyller visst på allt för slippa flaskan ;)

Njutning av den indiska sorten.


Den indiska oljemassagen jag var på idag var helt underbar. ren njutning. kom nyss ur duschen för hela mitt hår var oljeigt. nej mera sådana presenter gott folk. Denna fick jag av söt på alla hjärtans dag. Han fick ett par dåliga lurar från ullared till sin Iphod. Stackare. Jag måste bli bättre !!

Har varit på stan och jagat efter gardinstänger och gardiner här hemma. Vi har en konstig skena som löper genom hela lägenheten i taket. Där ska gardinerna sitta, men tydligen vissa människor i garnaffärer svårt att förstå sig på vad jag eftersöker då dom säljer på mig fel saker och sedan antyder att jag e pantat bara för jag inte förstår mig på olika märken på skenorna som kan sitta i taket. Halllllååååååå.

Kvällen verkar som den ska spenderas på Bishop´s med öl och mat och umgänge. Precis vad jag eftersökte i min annons nedan. Ja Ni kan sluta erbjuda Er efter att få umgås med oss nu. Det blev så många inlägg så jag var tvungen att radera allihopa. Imorgon är det jobb, det känns overkligt tungt.

En allmänförfrågan.

Ja vi söker en dejt för kvällen. Gärna två eller flera människor som klarar av bisarr humor och öl drickande.
Jag och Söt har inget att göra och båda har en behov att sällkap och då inte bara av varandra.
Alltså det är ingen sexannons vi pratar om utan på ett mer påklätt plan det handlar om.

Vi ser väl hyfsat respektabla ut ?

I told you so.

Det blev som jag misstänkte, uppe med tuppen. Eller med Tuss iaf som bökade omkring i sängen med sina mössleksaker och detta gjorde så jag inte kunde sova mer. Drog på mig varma kläder och tog en promenad runt sjön på en timme, köpte med mig lite frukost då vårt kylskåp ekar. Så det har framtills nu varit kaffe i soffan med sex and the city avsnitt. Har snart sett igenom hela boxen för 6 gången. Så bra är det=) Nej dags för att sminka till sig innnan bror min kommer och hämtar upp mig och kissekatten och vi beger oss mot djursjukhuset.

Faaen vad jag älskar att vara ledig.

Här var det välfyllt, för längesedan.

Detta ogillar jag skit starkt.

Suttit och tänkt på två saker som verkligen jag avskyr.
Riktigt så det kliar-i-kroppen-jobbiga.

1. om Någon smackar med mat i munnen i min närvaro.

2. om Någon äter utav min mat, alltså bara tar sig friheten utan att jag bjuder.

Fïnns förvisso tusentals saker jag avskyr, men det var dessa för närvaro jag vill dela med mig av.


I´m a poängHunter yes I am.

Idag har det varit en sådan dag med bara krångel. Knappt gjort ett enda poäng. ja vi får bonus även i vår butik.
Men bara på tjänster och vissa mobiler. Så jag är en sådan ful jäkel som alltid försöker rikta in kunderna på det som jag tjänar mest på. Hahahahaha(evil laugh) Njaaaa kanske inte alltid. Inte dom söta tanterna som knappt klarar av att öppna munnen själva, men alla andra...
Insåg först när det var stängningsdags att jag är ledig imorgon, värsta lyxen. Mjaaaaa jag ska förvisso låta mig ha en sovmorgon fast det vet jag ju nästan nu att jag kommer vara vaken kl 07.00 och ligga o vrida och vända.. always the same. Sedan ska jag till veterinären med Tuss som ska få spruta Nr 2, bjuda mamma o bror Johan på Lunch, gå och få oljemassage och sedan träffa Nöööördie för en sväng på stan. Dammsuga, ja dammsuga får jag inte glömma. Shit det ä ju värsta Blondinbella-schema ;)

Varit på vägledningscentrum idag med och ordnat det för mig ang att läsa upp Matte B. Fuck vad B B B.
Vill bara få det avklarat för en gång så jag kan känna mig lyckad som människa med fullständiga Betyg.


hard as a rock..

Varsegooood ta en godis och lugna ner Dig

Dagen gick sakta men säkert framåt. Två redbull krävdes för att få kropp och sinne att hålla någorlunda bra nivå dagen
igenom. Lovade mig själv att äta sallad till lunch och komma igång någon gång med lite mer hälsosammare livstil, det slutar med att klockan blir lunch och magen kurrar och jag sitter med min take away med ribs-strips-favoritsås ifrån Jensens bofhuset. Jaja, vi sa väl efter min födelsedag. Då blir det på riktigt med nya tag och morgonpromenader.

Efter jobbet möte jag upp Nördie som var på fötterna nere på stan;) Blev lite spontan shopping och massa prat, vi är så lika, samma oroande-sökande-destruktiva-kärleksfulla-krävande-känslosamma-flickor. Hahaha...


Ikea förvandlades...

Ett snabbt morgoninlägg. lagar frukost i form av kokt ägg.
Ikeakvällen förvandlades till en filmkväll istället. Hyrde tre rullar, två av dom hann vi se. Mycke bra filmer.
21 och In Bruges hette dom. Nej Ikea är svårt när man slutar 18.00 och dom stänger 20.00 och så har man ju ingen bil så det var buss så det kändes inte så attraktivt till slut. Nej åter till morgon förberedelser Puss

Film Film

Datafri vardagkväll.

Idag ska vi försöka ha en datafri kväll, vet dock inte om det går för mig och söt.
Vi brukar i varsitt hörn av soffan med datorer i knät:) Men ikväll är det så förbud.
Vi ska istället ta och åka till Ikea och gå och roa oss lite=) Får se hur många kassar det blir.

Nördie, don´t ya die on me.

♥Skänker en tanke till min vän Nördie som har gjort sig illa så att hon inte kan röra sig.
Vad jag fattade det som har en muskel brustit i ryggen.
 Kommer på Onsdag med choklad hjärtat♥




Dessa är till dig babygirl

Skola hit och skola dit.

Nu börjar det ju ordna upp sig. Kroppen är lite småseg fortfarande och skallen med om
jag tänker efter;) Jag ska aldrig mera dricka....hahaha....!
Var på lunchen och anmälde mig på en mini-fotoutbildning hos Fudjifilm. Tre timmar är den i och kostar en hundring. goood shit. Efter den e jag klar, utbildad fotograf ;)
Nej ska försöka komma iväg på öppethus på Folkhögskolan i mullsjö nästa lördag, tar med mig Söt, måste ha någon objektiv och opartisk med som ska lätta mitt beslut med att plugga eller ej. Vet ju fortfarande inte vad jag vill.

Sedan behöver jag Nathalie för att rätta ut detta med att läsa upp matten, fått papper men fattar nada=)
Hahaha att det ska vara så svårt för mig. Skyller att det är Lördagens bravader som gör de.

Nej jobba jobba... vill egentligen bara gå hem

jag tar en bloggpaus

Idag tar jag en paus, en lång paus ifrån allt. Efter en fullspäckad gårdag och galen natt så
blir det att hålla sig inom dessa fyra väggar. Önskar det kom ett lass med glass, det är vad jag mest av allt vill ha i detta nu... icecreaaaaam. Nej nu är det paaus.


Let go of my icecream bitch..

RSS 2.0