Mördar bin

Vet inte om Ni också har alltid fasinerats utav myten om Mördar Bin som jag har gjort. Finns dom verkligen eller är det bara människor som kommit på detta fenomen? Sökta lite på just fenomet på nätet och fick mest upp information om Bin Laden och att han mördade folk, så inte ens på nätet har någon vågat ta upp och göra ett statement om dessa seriemördarbin verkligen exesterar.
Men efter mycket grävande så hittade jag detta:

Mördarbin
Under 1800-talet började man korsa raser och under 1900-talet förädlades det som aldrig förr. Det mörka nordiska biet sades nu vara "svärmtrögt" och i korsningar aggressivt. På 1980-talet började svenska odlare med centrum på Lurö i Vänern att systematiskt avla fram en ny roch ren stam. Färre än 1 % av de de ca 80.000 bisamhällena i Sverige är av den mörka nordiska rasen.
På den amerikanska kontinenten skapade "mördarbin" mycket oro på 1970-80-talen. Det började 1956 med att afrikanska bin importerades till Brasilien. Där parade de sig omedelbart med europeiska bin och redan året däpå kom en svärm av den nya korsningen lös. Därefter spred de sig norrut med god fart alt under det att de angrep både människor och djur. 1971 hade de nått Argentina, 1976 Venezuela, 1980 Colombia, 1986 Mexiko, 1990 Texas. Efter det har de inte hörts av.

Mina Tankar
Mördar bin är allltså ett mutation utav flera bi-raser inte konstigt att det slår slint i skallen på
dom stackars små varelserna. tänk dig att du parar hundrasen Bullterrier och shitzu, Bullshit. Stackars hund!
Kan väl skriva hur mycket som helst om detta och forska och eventuellt doktorera i ämnet men snart är det lunch så håll goda med informationen.
Haha just ja, kom också över att det finns kristna bin, ska lära mig mer utom dom en
annan gång ;)

Kommentarer
Postat av: Emma

forskar paret josefin och Alexander..
taggad?

2008-03-06 @ 10:54:37
URL: http://emmaaema.blogg.se
Postat av: Alex

spännande värre :)

2008-03-06 @ 11:31:45
URL: http://lovehatereligion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0