Grå måndag, Bläää !

Sitter man här ensam och övergiven, vet att så inte är fallet men det känns lite så.
Grå dag precis som man känner inombords, inte mycket dragandes på mungiporna här ska jag säga.
Varför är det alltid så här dagarna precis efter jag har skiljts ifrån A. Känner som hela värlens problem vilar på mina axlar. Försök se positivt försök se positivt, Nä. Längtar till den dagen då hans ansikte är det första jag ser när jag vaknar, hans armar runt mig.
Blev en vääääldigt soft helg tillsammans. Aldrig sett så mycket Vänner avsnitt tidigare, blir att köpa säsong 7 tills man träffas igen som är om 10 dagar! En oändlighet i mina öron. Men då åker jag till Norrköping torsd-tisd, så många dagar har vi aldrig spenderat ihop face to face. Ska bli helt magiskt. Och ny lägenhet har han skaffat då så det blir att göra den riktigt fin=)
Haha känns som jag inte kan skriva om någon annat än mig o A men det händer faktiskt inte så mycket mer spännande i mitt liv just nu, han är ju till trots det bästa som hänt mig.
I morgon ska vi iaf hitta på något med jobbet, har inte fått reda på vad men hoppas det är i flytande form.
Vi vann ju någon Nokia tävling så vi kanske drar till Finlandia, vem vet vem vet.

Ska släppa mig till Friskis idag, behövs efter denna myshelgen. Har ju lärt mig äta ostbågar, Ohh jag som alltid insisterat på att jag inte tycker om dom lustiga gula bågarna, men jag föll även för den lasten ihelgen. Typiskt.

Nu var det lunch för min del, ingen matlåda har jag gjort heller. Blir tacotallrik. wiiiiiiiiiiiiiiiiiiie. Fuck I´m bored !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0